1-op-1 programma

Volop Verlangen

Ga wEER GenietEN van pleasure & zin in seks

Yes, je hebt een besluit genomen: het is tijd om weer te gaan genieten van de seks in jullie relatie.

Gelijk heb je.

Een goed seksleven is in de eerste plaats belangrijk voor jezelf en daarnaast essentieel in jullie relatie. En dat kan ook nu nog steeds, zelfs nu jullie al jaren samen zijn en je het druk hebt met werk, kids en al het andere dat belangrijk voor je is.

Ik zie het elke keer gebeuren: vrouwen die het goed voor elkaar hebben in hun relatie en hun business, maar ondertussen wel hun pleasure kwijtraken.

De zin in seks wordt minder, een avond in de slaapkamer voelt als een verplichting en genieten van aanraking is ineens een hele opgave. Je gaat liever gewoon slapen.

Zo zonde, vooral omdat je relatie en jullie liefde hartstikke goed zijn.

Het goede nieuws is dat het ook anders kan. 

Volop Verlangen

1-op-1 traject voor ambitieuze vrouwen met een vaste relatie

In dit programma geef ik je de tools, de kennis en de inspiratie die je nodig hebt om je pleasure terug te krijgen. Geniet van je vrouwelijkheid, breng je sensualiteit weer tot leven en ga weer genieten van pleasure in je relatie.

Herken je jezelf hierin:

Dit is wat je niet meer wil

En hier verlang je naar

Zet je genot niet langer onderaan je prioriteitenlijstje. Omdat dat beter is voor je relatie, maar zeker ook voor jezelf. 

Want jouw pleasure geeft je de power om alles te doen wat zo belangrijk voor je is in love, life & business.

Je geniet meer, je voelt je meer ontspannen, je bent vrolijker, je zit lekkerder in je vel en je hebt meer energie. Hoe veel meer argumenten heb je nog nodig? 

En jij bent dat allemaal zo ontzettend waard!

PLEASURE TOPICS

Pleasure Mindset

Ga relaxter en met meer plezier om met de seks in jullie relatie.
Het is er om van te genieten en plezier mee te hebben.

Voel je dat nu nog niet? Geen zorgen, ik laat je van gedachten veranderen.

FeMININE ESSENCE

Blijf in touch met de sexy, sensuele vrouw in jezelf. Voel het, je bent het.

Juicy exercises om thuis van te genieten.

 

Ontcijfer Je Sex Drive

Waarom heb je geen zin en hoe kun je dat veranderen?

Ontdek hoe jóuw sex drive werkt en wat je nodig hebt om ‘m aan de gang te krijgen. Ook leer je wat je juist zo veel mogelijk vermijden.

Betere communicatie

Hoe zorg je dat hij begrijpt wat je wil, wat zeg je wel/niet, hoe begin je een gesprek over seks en hoe voorkom je miscommunicaties.

 

tips en tools

Antwoorden op je vragen, zoals: hoe begin je een vrijpartij, hoe organiseer je jullie date night, hoe hou je het spannend en al het andere dat je nog wil weten.

 

Volop Verlangen: dit kun je verwachten

In dit 1-op-1 traject komen alle onderdelen van verlangen en passie aan bod. Je krijgt alle inzichten, tools en inspiratie die je nodig hebt om je sex drive terug te krijgen of te versterken.

Ontdek wat je fijn vindt in de slaapkamer en hoe je in de juiste stemming komt. Je libido is niet langer een raadsel voor je, want je snapt wat voor je werkt en wat niet.

Ook leer je hoe je stress en onrust buiten de slaapkamer houdt. Je mag echt gaan genieten, ontspannen en weer helemaal openstaan voor het ontvangen van genot.

En nee, dat betekent niet dat ik bij je in de slaapkamer kom toekijken. 😉 

De oefeningen doe je dus gewoon zelfstandig thuis. Ze zijn grotendeels bedoeld om alleen te doen, maar natuurlijk mag je partner altijd aanhaken als jullie dat fijn vinden.

Het programma is gemaakt om naadloos in drukke leven te laten passen: grotendeels online, to the point en op momententen die je zelf uitkiest.

Jouw Pleasure Verdient Echte Aandacht

Tweewekelijkse sessies

1-op-1 via Zoom

Het uitgangspunt voor meer pleasure in je leven en in je relatie. In deze sessies ontdek je hoe jij leven en je relatie weer juicy maakt.

Persoonlijke Podcasts

Kort & Krachtig

Snel duidelijk hoe jij meer juiciness, genot en plezier kunt ervaren. Om te beluisteren op een moment dat goed voelt voor jou.

Pleasure Boost

exclusief & persoonlijk

Een live event exclusief voor jou samengesteld. Tijdens deze middag of avond draait het helemaal om jou en ga jij genieten van ontspanning en pleasure.

Accountability

 pleasure Check-in

Ik herinner je aan je pleasure priorities en ik vertel het je wanneer je ze uit het oog dreigt te verliezen. Jouw pleasure krijgt alle aandacht. 

ARE YOU READY?

Zinspiratie Call

Voel jij dat het tijd is voor verandering? Dat je graag 100% geeft in je business en je relatie, maar dan wél vanuit pleasure?

Plan dan vrijblijvend een Zinspiratie Call met mij in. 

  • 30 minuten brainstormen met Heleen
  • helderheid over wat jij kunt doen om meer te genieten van jouw pleasure en vaker te verlangen naar een vrijpartij
  • bepalen of Volop Verlangen de juiste keuze voor je is