Menu Sluiten

Echt succes krijg je door te kiezen voor pleasure

Hard werken? Of genieten?

Het lijkt een makkelijke keuze. Toch kiezen we vaak voor de moeilijke weg. Zonde, want als je pleasure voor je laat werken, komen je successen veel gemakkelijker naar je toe.

Waarom we vaker voor pleasure moeten kiezen

Zwoegen en buffelen wordt beloond met complimenten en aanmoediging. Je bent ‘goed bezig’ als je lange dagen maakt op je werk. En als je jezelf opoffert voor je kinderen of je huishouden, dan ben je ‘een goede moeder’.

genieten van seks

Toegeven aan je vermoeidheid of laten merken dat je al genoeg op je bordje hebt; dat doe je gewoon niet. En een middag bankhangen staat al snel gelijk aan luiheid, gemakzucht of nutteloosheid.

De prijs die je ervoor betaalt is hoog: stressklachten, een ingestort seksleven, frustratie en ontevredenheid.

Gratis online workshop
27 augustus 2020

zin in seks relatie

Registreer gratis >>

De vraag is dus welke keuze je maakt. Hard werken? Of pleasure?

Liefde en aantrekkingskracht

Pleasure is de plek waar mooie dingen uit voortkomen. Het is levensenergie, liefde, creativiteit, enthousiasme, aantrekkingskracht, plezier en nog zo veel meer. De echt succesvolle mensen weten dat en handelen ernaar.

Het is die leuke vrouw die altijd zo ontspannen is. Het is de succesvolle ondernemer met de groeiende bankrekening. Het is die kennis die er sexy uitziet, omdat ze weet dat ze zich dan zelfverzekerd voelt.

Dat zijn de mensen die van pleasure een prioriteit maken. Een essentieel verschil.

Want pleasure en seksuele energie is namelijk méér dan alleen een bron van ontspanning en plezier.

Als je leert hoe je die energie voor je kunt laten werken, ga je veel grotere stappen zetten in je leven. Het wordt makkelijker om succes naar je toe te trekken. En het doet er niet toe hoe dat succes er voor jou uitziet en op welk gebied je dat wil bereiken.

Maak van pleasure je prioriteit

Kies voor pleasure op de manier die het beste bij jou past. Je zult zien dat dat veel meer loont dan jezelf uitputten tot er niks meer van je overblijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *