Menu Sluiten

Pleasure? Het gaat over seks.

Verdorie, nou was het toch weer gebeurd. Ik was weer aan het kletsen over ijsjes in plaats van waar het werkelijk om gaat: seks. Want dáár moeten we het over hebben.

Ik zat een hele tijd met Erik te praten over het woord ‘Pleasure’ en wat dat dan precies betekent. Het kan van alles zijn: ijs eten, naakt over een strand rennen, in bad liggen, skydiven..

Seks en liefde⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Maar waar het voor mij over gaat mij gaat het (zeker als het gaat om School of Pleasure) is seks en liefde. Ik wil er eerlijker en opener over zijn.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wat dat betreft, heb ik me te veel ingehouden de laatste dagen en weken. 

duidelijk over seks

Ik wil meer praten over de ‘gewone’ praktische dingen, zoals: hoe hou je de seks leuk als je heel lang samen bent? Wat kun je doen als je geen zin hebt? Wat als je hoofd steeds afdwaalt tijdens de seks?

Dat soort dingen. Waar iedereen wel ’s last van heeft, maar waar bijna niemand over praat.

Gratis online workshop
27 augustus 2020

zin in seks relatie

Registreer gratis >>

Knettergek op elkaar

Erik en ik zijn al ruim 20 jaar samen en nog steeds knettergek op elkaar. We hebben ontzettend veel meegemaakt samen, zowel in de slaapkamer als in de rest van ons leven. Leuke, spannende en mooie dingen.

En er waren moeilijke situaties. Periodes waarin alles heel lang donker leek. Of momenten waarop we bijna onze relatie beëindigd hadden.

En nee, we seksen niet elke avond het behang van de muren. Maar seks is wel belngrijk in onze relatie, waarover we ook heel open en eerlijk zijn tegenover elkaar. Dat is altijd al zo geweest.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En die openheid ga ik meer met jullie delen.

Liefdevolle, wilde, rauwe seks

Ik wil meer to the point zijn. Ik moet opletten dat ik niet wegzak in vaag geklets over ‘ontspannen’ en ‘plezier maken’, in plaats van waarover het echt gaat: liefdevolle, wilde, rauwe seks. 

Maar ook de slechte seks en de toch-maar-niet-seks mag er zijn. Dat is gewoon hoe het echt is.

Ik start binnenkort met een 5-daagse Pleasure Challenge. Over seks dus.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hier lees je er meer over.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En mocht je me voor die tijd toch nog betrappen op saaie onzin; laat het me weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *