partner toys Couples massager

getest:

Product: Couples Massager
Wat is het: vibrator
Merk: Partner Toys – Satisfyer
Prijs: 24,- bij LittleSecret.nl

Luxe voor twee erogene zones

Het is weer eens wat anders: een vibrator om met z’n tweeën te gebruiken. Dat is in elk geval hoe de Couples Massager bedoeld is. Want ook in je eentje kun je veel plezier mee beleven met deze vibrator van Partner Toys.

In tegenstelling tot de meeste andere vibrators, stimuleert de Couples Massager zowel de g-spot als de clitoris. Twee erogene zones tegelijk dus. Of eigenlijk zelfs drie, want als je ‘m gebruikt tijdens een vrijpartij met je partner voelt hij de vibraties natuurlijk ook.

Het product oogt heel luxe en heeft een mooi strak ontwerp. Het materiaal waarvan het gemaakt is, voelt zacht aan en is heel flexibel. 

Daarnaast heeft de Couples Massager in totaal zeven verschillende standen, waarvan drie verschillende vibratiesterktes. Ook kun je uit enkele verschillende ritmes kiezen.

Ook fijn: geen gedoe met batterijen, want je kunt de massager gewoon opladen via het stopcontact.

Pleasure Lab: de testresultaten 

Wat me als eerste opviel was hoe mooi de Couples Massager eruit ziet. Ook de verpakking ziet er chique uit, waardoor het echt een mooi cadeautje is voor jezelf of je partner.

Hoewel deze vibrator bedoeld is om te gebruiken tijdens de seks met je vriend of man, denk ik dat het per persoon verschilt of je dit fijn vindt of niet. Het moet anatomisch gezien wel precies passen om én de vibrator in te brengen, ‘m precies op de clitoris te leggen en ook nog te vrijen.

Maar mocht dat niet helemaal lukken, dan nóg zul je aan deze toy veel plezier beleven. Want ook voor self pleasure in je eentje is deze fijn om bij de hand te hebben. Zeker omdat ‘ie ook nog ’s waterproof is.

Absoluut een aanwinst voor je nachtkastje dus.

Pleasure Score:

4/5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *