soraya 2 aqua

IMG_9049
vibrator test

getest:

Product: Soraya 2
Wat is het: vibrator
Merk: Lelo
Prijs: ca. 219,- 
o.a. te koop bij littlesecret.nl

Pleasure gegarandeerd. Letterlijk.

Het was meteen duidelijk toen ik de verpakking openmaakte: je hebt seksspeeltjes en je hebt Lelo.

Alles hiervan straalt luxe en kwaliteit uit. Dat merk je niet alleen aan de mooie gift box waarin de Soraya geleverd wordt, maar ook aan de vibrator zelf. Een daar draait het uiteindelijk om.

De Soraya 2 voelt heel fijn aan en ziet er echt prachtig uit. Wat mij op viel, was dat ‘ie naar het einde toe wat breder is wat voor een totaal andere belevenis zorgt dan bij andere toys. Het intense gevoel dat dat geeft, vond ik een aangename verrassing.

Dit speeltje stimuleert tegelijkertijd de g-spot en de clitoris. Die eigenschap hebben dit soort vibrators natuurlijk wel vaker, maar het flexibele materiaal van de Soraya zorgt daarin wel voor een betere ervaring. Het maakt het namelijk een stuk makkelijker om de juiste plekken te raken; dit in tegenstelling tot vibrators die wat minder buigzaam zijn.

Pleasure Lab: de testresultaten 

De Soraya 2 is gemaakt van zacht siliconenmateriaal en heeft 12 verschillende vibratiestanden. Het ontwerp past precies bij de rest van Lelo’s uitstraling: vrouwelijk, modern en luxe. Volledig opgeladen kun je er ongeveer vier uur plezier mee beleven. 

De vibrator is trouwens ook waterproof en makkelijk schoon te houden. Gewoon even onder de kraan houden. De prijs ligt een stuk hoger dan die van de meeste andere vibrators, maar hij is het geld meer dan waard.

Bovendien: mócht er een keer iets mee zijn.. als je de toy na aankoop registreert, krijg je er een jaar garantie op.

Dus sowieso een geweldige aanschaf!

Pleasure Score:

5/5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *