exclusief programma voor meer pleasure in je relatie

exclusief programma voor meer pleasure, verlangen en zin.

Ik zie het elke keer gebeuren: vrouwen die het goed voor elkaar hebben in hun relatie en hun business, maar ondertussen wel hun pleasure kwijtraken.

De zin in seks wordt minder, een avond in de slaapkamer voelt als een verplichting en genieten van aanraking is ineens een hele opgave. Je gaat liever gewoon slapen.

Zo zonde, vooral omdat je relatie en jullie liefde hartstikke goed zijn.

Het goede nieuws is dat het ook anders kan. Leuker, spannender en veel meer spicy!

5/5

‘Heel veel seks gehad!’

‘Met jouw tips lukt het nu veel beter om mijn aandacht erbij te houden tijdens seks. Verder verheugt het me je te vertellen dat ik de afgelopen weken voor mijn doen heel veel seks heb gehad!’

Bring Pleasure Back

In dit programma geef ik je de tools, de kennis en de inspiratie die je nodig hebt om je pleasure terug te krijgen. Geniet van je vrouwelijkheid, breng je sensualiteit weer tot leven en ga weer plezier maken in de slaapkamer.

En ja, dat kan ook als je het druk hebt met business, kids en to-do’s.. Juíst dan wil je die spannende onderstroom in je leven houden. Omdat het je de energie, de ontspanning en het plezier geeft om weer dóór te kunnen met alles wat zo belangrijk voor je is.

Dus claim je pleasure.

You deserve it!

PLEASURE TOPICS

PLEASURE MINDSET

Ga relaxter en met meer plezier om met de seks in jullie relatie.
Het is er om van te genieten en plezier mee te hebben.

Voel je dat nu nog niet? Geen zorgen, ik laat je van gedachten veranderen.

FEMININE POWER

Blijf in touch met de sexy, sensuele vrouw in jezelf. Voel het, je bent het.

Juicy exercises om thuis van te genieten. Kom uit je hoofd en geniet van het gevoel in je lijf.

ONTCIJFER JE SEX DRIVE

Wat kun jij doen om meer zin te krijgen in een vrijpartij? 

Ontdek hoe jóuw sex drive werkt en wat je nodig hebt om ‘m aan de gang te krijgen. Ook leer je wat je juist zo veel mogelijk wil vermijden.

JUST SAY IT

Hoe zorg je dat hij begrijpt wat je wil, wat zeg je wel/niet, hoe begin je een gesprek over seks en hoe voorkom je miscommunicaties.

Ik help je de juiste dingen te zeggen en ervoor te zorgen dat jullie dezelfde bedroom mindset krijgen.

SPICY INSPIRATION

Antwoorden op je vragen, zoals: hoe begin je een vrijpartij, hoe organiseer je jullie date night, hoe hou je het spannend en al het andere dat je nog wil weten.

MoodMaker Programma: dit kun je verwachten

In dit programma komen alle onderdelen van verlangen en passie aan bod. Je krijgt alles wat je nodig hebt om je sex drive te versterken en een flinke dosis pleasure aan je relatie te geven.

Ook leer je hoe je stress en onrust buiten de slaapkamer houdt. Je mag echt gaan genieten, ontspannen en weer helemaal openstaan voor het ontvangen van genot.

En nee, dat betekent niet dat ik bij je in de slaapkamer kom toekijken. 😉 Wél dat ik je zo nu en dan een spannende opdracht geef of je iets nieuws laat uitproberen.

De oefeningen doe je gewoon zelfstandig thuis. Ze zijn grotendeels bedoeld om alleen te doen, maar natuurlijk mag je partner altijd aanhaken als jullie dat fijn vinden.

Het programma is gemaakt om naadloos in drukke leven te passen: grotendeels online, to the point en op momententen die je zelf uitkiest.

En vooral: vol met fun & pleasure!

5/5

‘De liefde bloeit’

‘Ik heb nu niet meer het gevoel dat ik seks móet hebben; het is juist iets dat mág. Ik kan me makkelijker overgevan aan seks en dat is voor mij echt een stap van 0 naar 100. De liefde bloeit en de sfeer in huis is veel relaxter.

Het platform is makkelijk in gebruik, het is persoonlijk en niet volgens een of ander protocolletje of theorieboekje.

Van tevoren twijfelde ik of het programma met iets zou opleveren, maar nu zeg ik: gewoon doen, die schop onder je kont zou je wel eens kunnen helpen!’

J. – deelnemer programma

It’s time for some bedroom fun

Dit kun je verwachten in het programma

Tweewekelijkse Calls

Het uitgangspunt voor meer pleasure in je leven en in je relatie. In deze 1-op-1 zoom calls ontdek je hoe jij leven en je relatie weer juicy maakt.

Accountability

Ik moedig je aan om het weer spicy te maken tussen de lakens. Full focus op jouw pleasure!

Pleasure Podcasts

In enkele minuten Heleens belangrijkste inspiratie en adviezen terugluisteren. Zo vaak je wil en wanneer het jou uitkomt.

MoodMaker Academy

Inspiratie, oefeningen en technieken om ‘in the mood’ te komen en je sex drive te ontdekken.

Persoonlijke Sound Escape

Ontspan en dompel je onder in een heerlijke visualisatie. Waan je in een wereld vol pleasure vol prachtige geluidseffecten en kom in de juiste stemming. Een bijzondere audio speciaal voor jou opgenomen.

Retreat For Two

Geniet samen met je partner van een heerlijke hotelovernaching. Geniet van quality time met z’n tweeën en herontdek de passie in jullie relatie.

5/5

‘De zin is terug!’

‘Onze gesprekken hebben me echt serieus goed geholpen. Je hebt me laten zien hoe ik dingen anders kan aanpakken. Daardoor gaat het voorspel nu bijvoorbeeld veel soepeler over in seks. En de zin in seks is terug!’
Daniëlle – deelnemer programma

ARE YOU READY FOR PLEASURE?

Plan een call in

Voel jij dat het tijd is voor verandering? Dat je graag 100% geeft in je business en je relatie, maar dan wél vanuit pleasure?

Plan dan vrijblijvend een Zoom Call met me in. 

  • 30 minuten brainstormen met Heleen
  • helderheid over wat jij kunt doen om meer te genieten van jouw pleasure en vaker te verlangen naar een vrijpartij
  • bepalen of het MoodMaker Programma de juiste keuze voor je is