Ben je tevreden over je seksleven? Of baal je er eigenlijk van, maar durf je dat gewoon niet toe te geven?

Ik had pas geleden een gesprek met iemand en ik denk dat wat we bespraken ook voor jou waardevol kan zijn.

ZIN MAKEN: PRIMA?

De vrouw met wie ik sprak (ik noem haar even Marlies), vertelde me dat ze het geen enkel probleem vindt om ‘zin te maken’ voor een vrijpartij. 

intimiteit in je relatie

Je weet wel: dat je begint aan seks terwijl je eigenlijk liever nog even tv wil kijken of gewoon wil slapen. Dat je dan seks hebt, vooral omdat het alweer een tijdje geleden is dat jullie het voor het laatst deden.

Dat vond Marlies dus niet erg. Zei ze.

Want naarmate we langer met elkaar spraken, bleek dat ze toch wel baalt dat ze niet zo geniet van de seks. En dat ze zich stiekem ook wel eens afvraagt of er misschien iets mis met haar is. Want hé.. zo oud is ze toch ook weer niet. En haar vent is toch echt wel een heel leuk exemplaar. Dus waarom heeft ze dan geen zin?

Frustratie verstoppen

Kortom, toen kwam er een berg frustratie uit. Die had ze lekker weggestopt door zichzelf een beetje voor de gek te houden met het hele zin-maken-is-oké-verhaal.

Was een beetje pijnlijk wel. Maar ook goed, want:

Ineens zag ze dat zij óók wil genieten. En hoe goed dat voor haar zou zijn. Dat ze daardoor veel meer ontspanning zou voelen en dat ze het leuker zou kunnen hebben met haar man.

Wildenthousiast over seks

Het punt is dat je jezelf niet voor de gek moet houden. Elke keer zin moeten maken, is niet goed. Ja, voor hém misschien. Hoewel ik er ook van overtuigd ben dat een vrouw die seks heeft omdat ze daar zelf wildenthousiast over is, veel leuker is in bed dan eentje die vrijt uit plichtsbesef.

Maar praat jezelf niet aan dat het niet uitmaakt dat je seksleven stilligt. Of dat het niet geeft dat je niet geniet van je sensualiteit of (en ik zeg het maar gewoon) van het gevoel dat je geil bent.

Ontdek hoe jouw lichaam werkt en waar je van in de juiste stemming komt. Is uiteindelijk ook echt veel leuker voor je relatie. 

Dus als je het verhaal van Marlies nou ’s met dat van jezelf vergelijkt: hoe tevreden ben jíj dan echt over je seksleven? Is het zoals je het hebben wil? Of mag jouw pleasure ook wel een level omhoog?

Heerlijkheid in je lichaam

Want dat is wat ik zo graag voor je wil: dat je weer (of méér!) ZIN krijgt in seks en dat je geniet van al die heerlijkheid die je kunt voelen in je lichaam.

Als jou dat nou ook een goed idee lijkt.. overweeg dan ’s mijn Pleasure Lifestyle Programma. Hierin werk ik samen met jou aan een seksleven dat bij je past. 

Zodat je niet meer hoeft te denken: ‘Waarom heb ik nou geen zin…, we hebben het toch goed samen?’ Je gaat weer genieten van verlangen, zin, sensualiteit en pleasure.

Klinkt goed? Klik hier als je met mij wil samenwerken.


Gun jezelf pleasure

Hoe dan ook, word alsjeblieft niet zoals Marlies. 

Gun jezelf die pleasure en dat gevoel van verlangen. En, ook niet onbelangrijk: gun jullie relatie een geweldig seksleven.

Wie weet tot snel!

~ Heleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *