DE 5 SLEUTELS VOOR een relatie met

Een bloeiend seksleven

gratis online masterclass
woensdag 25 november 2020
10.45 uur – 11.30 uur

voel weer dat je zin hebt

Misschien herken je het wel: de liefde is er nog, maar de seks is ingedut.

Dat zie ik zรณ vaak gebeuren tussen partners die al lange tijd samen zijn.

Frustrerend. Zeker omdat een ingestort seksleven nergens voor nodig is, ook niet als je al jaren samen bent. Hoogste tijd om de passie terug te brengen dus!

In deze gratis masterclass deel ik
de 5 sleutels voor een bloeiend seksleven met je.

braintoss-image

Ik ga je vertellen wat er nodig is om het samen leuk te hebben รฉn te houden in de slaapkamer. Voor de duidelijkheid: mijn man Erik en ik zijn al ruim 20 jaar samen.

Ik weet hoe het is om een druk leven te hebben, een gezin dat aandacht vraagt en allerlei taken die je niet mag vergeten. 


Dus ja, ik weet ook hoe het voelt als je relatie nรฉt iets te lang seksloos is.
 

Niet omdat er tussen jullie iets mis is, maar omdat je gewoon niet zo’n zin hebt. Omdat je moe bent, gestrest of gewoon tsja.. waarom eigenlijk..? 

Ik herinner het me nog heel goed: de frustratie, het schuldgevoel en die knagende ‘we moeten het weer ’s doen’-gedachtes. Niet leuk. Zeker niet als het vervelende discussies veroorzaakt.

Maar gelukkig weet ik ook hoe je de passie weer terug kunt krijgen. En van die kennis heb ik inmiddels al weer jaren plezier.

In deze gratis online masterclass vertel ik je wat je nodig hebt om dat ook voor elkaar te krijgen. Tenminste: als je er klaar voor bent om jullie saaie seksleven weer interessant te maken.

voor wie is deze masterclass?

ย 

Dit is iets voor jou als je de passie in je relatie naar een hoger level wil brengen.

Omdat je weet hoe belangrijk het is om het samen leuk te hebben, รณรณk wanneer je een druk leven hebt. Want zelfs al lijken die wilde nachten nu heel ver weg; jullie houden wel heel veel van elkaar.ย 

En die liefde wil je voelen, ook in de slaapkamer!

ย 

Dus als dit is waar je vanaf wil:

– Schuldgevoel omdat het al zo lang geleden is
– Je gestrest voelen in plaats van te genieten in de slaapkamer
– Eindeloze gesprekken of ruzies over waarom jullie ‘het’ niet doen
– Frustratie omdat je gewoon geen zin hebt in seks

ย 

Dan is deze gratis masterclass voor jou:

Over mij

Ik ben Heleen van Roon en ik leer jou als ambitieuze vrouw hoe je de seks terugkrijgt in je relatie. Ik laat je zien hoe je die sexy tijger in jezelf wakker maakt zodat je meer zin in seks krijgt. Daardoor wordt je relatie een stuk leuker. In de slaapkamer รฉn erbuiten.

En o ja: ik hou het graag luchtig, leuk en lekker praktisch. Bij mij dus geen tuttig geleuter over hoe je je bekkengebied moet koesteren, maar gewoon een duidelijk verhaal waar je wat mee kunt in je dagelijks leven.

Dus als jij 1. een lange relatie hebt en 2. meer zin in seks wil voelen, zorg dan dat je erbij bent, de 25e! Registreer hier gratis.

Tot dan!

Heleen