In 7 weken meer zin & verlangen

In 7 weken meer zin & verlangen

Claim je pleasure

Pleasure is essentieel voor jou én voor jullie relatie. En ik wil niets liever dan dat jij daar ook veel meer van gaat genieten.

Zodat je weet waar je zin van krijgt. Zodat je geen zin meer hoeft te máken, want je hebt het al. En zodat je aan het eind van de dag weer verlangt naar een vrijpartij in plaats van naar Netflix. 

Jij verdient pleasure. Eens? Laat dan hier weten dat je op de hoogte wil blijven van Pleasure Boost. 

Aanmelden start binnenkort, blijf op de hoogte:

Je blijft dan op de hoogte van School of Pleasure en ik laat het je meteen weten wanneer je je kunt registreren.

Het wordt weer leuk tussen de lakens

Dat saaie seksleven.. daar ben je nu wel klaar mee. Het is tijd om je zin weer aan te zetten. Om weer die pleasure te voelen. Om meer te genieten tussen de lakens.

Je hebt een hartstikke leuke relatie. Al jaren. Jullie hebben het goed samen. Alleen die seks… tsja.., die is de laatste tijd wel een beetje ingedut. Misschien wel meer dan een beetje.

Tijd om in actie te komen dus!

Herken jij jezelf hierin?

 • Je relatie is goed, maar de seks.. die is de laatste tijd nogal ingedut – en dat terwijl jullie stapelgek op elkaar zijn!

   

 • Aan het eind van de dag wil je gewoon op de bank liggen en daarna lekker slapen. Je hebt géén idee waar je de zin in seks dan nog vandaan zou moeten halen.

   

 • Je hoort steeds weer dat stemmetje in je achterhoofd dat zegt: ‘We moeten het nu écht weer een keer doen..’ Het is frustrerend en het knaagt. En het verpest de momenten waarop je juist even had willen ontspannen.

   

 • Boeken lezen, seksspeeltjes proberen, erover praten… Je hebt al van alles geprobeerd om de seks weer op de rit te krijgen. Soms werkt het even, maar daarna val je toch weer terug in ‘ik heb gewoon geen zin…’

   

 • Je weet dat je partner wel zin in jóu heeft en het is zo pijnlijk om ‘m steeds af te wijzen.. Waarom heeft hij wel zin en jij niet? Je vraagt je soms af of er iets mis is met je.. 

Kortom: dat ingestorte seksleven moet niet al te lang meer duren. Want je wéét dat er uiteindelijk altijd ‘gedoe’ van komt en dat het harstikke slecht is voor je relatie. Bovendien wil je ook gewoon zélf weer gaan genieten van jullie actie in de slaapkamer! 

Lees dan vooral even verder.

 

Met Pleasure Boost ga je jouw zin in seks weer aanzetten.

Je gaat eindelijk snappen hoe je libido werkt en wat je kunt doen om in de stemming te komen. Je gaat weer pleasure voelen!

Hoe zou dit voor je zijn?

 • Je relatie is niet alleen maar fijn, maar ook spannend – jullie genieten ook in de slaapkamer weer van elkaar. Je wíst wel dat jullie ook dáár een goed team zijn!

   

 • Je hebt overdag al zin in de spannende avond die jullie tegemoet gaan.. Je voelt nu al hoe fijn dat gaat worden. Misschien stuur je zelfs even een sexy appje als reminder.

   

 • Een avondje Netflixen? Dat is eindelijk écht relaxt. Nu jullie seksleven weer geweldig is, kun je ook weer ontspannen bankhangen. Glas wijn en een zak chips ernaast.. heerlijk.

   

 • Je weet waar je zin van krijgt, óók op de lange termijn. Een seksspeeltje af en toe is leuk, maar dan vooral als extraatje bij jullie toch al fijne seksleven.

   

 • Soms ben jij degene die het initiatief neemt. Je hebt weer plezier in seks en je geniet ervan pleasure te geven én te krijgen. 

En wat ook niet onbelangrijk is:

Doordat de seks weer terug is, worden jij en je partner een stuk closer samen. Je relatie voelt daardoor lichter, leuker en relaxter.

Jouw zin, jouw verlangen en jouw pleasure – in jullie relatie. 
Dat is waar Pleasure Boost over gaat.

In 7 weken ga je ontdekken hoe je sex drive werkt en wat je kunt doen om meer zin in seks te krijgen. Je gaat je seksleven de aandacht geven die het verdient en je gaat weer genieten van pleasure.

Wat krijg je als je meedoet?

De online cursus bestaat uit zeven modules met in totaal ruim 2,5 uur aan video waarin ik je leer hoe jij je zin in seks weer aanzet.

In elke module vind je een berg aan praktische informatie, tips en inspiratie om meer pleasure te ervaren. Ook geef ik je oefeningen om meteen toe te passen in je eigen seksleven.

1-op-1 E-mailcoaching: elke week de mogelijkheid om me een vraag te stellen zodat je daarna met nog meer pleasure weer door kunt.

Pleasure Dagboek om uit te printen voor meer inzicht in je sex drive en je verlangens

Twee online live sessies waarin we uitgebreider ingaan op de lessen en waarin ik je nog meer ga inspireren. Je kunt deze sessies (en al het andere in de cursus) altijd later terugkijken als dat je beter uitkomt.

En dit is waarom je erbij wil zijn

Aan het eind van Pleasure Boost:

 

 • Weet je wat jij kunt doen je zin in seks terug te krijgen. Je weet ook wat je beter kunt vermijden. Je begrijpt hoe je libido werkt en waarom je nu soms (of vaak) liever gaat slapen dan nog aan een vrijpartij te beginnen.

 • Ben je af van het gepieker over jullie seksleven. Je hoeft niet meer naar antwoorden te zoeken op internet, in allerlei boeken of in gesprekken met vriendinnen.

 • Je ziet seks weer als iets leuks in plaats van een taak die je óók nog moet afvinken. Zin maken hoeft niet meer, want je hebt al zin.

 • Dagelijkse stress, onrust, drukte in je hoofd.. je weet nu hoe je ermee om kunt gaan. Je laat je seksleven er niet meer door verzieken.

 • Je bent af van het schuldgevoel omdat je je partner steeds nee moet verkopen omdat je geen zin hebt in seks. Dat komt namelijk tegenwoordig veel minder voor. 

 • Je weet wat je kunt doen als je tóch een tijdje minder zin hebt; bijvoorbeeld door stress of drukte. Daarmee voorkom je dat je weer terechtkomt in die sleur.

 • Je kunt je verlangen naar seks makkelijker voelen – daardoor hoef je op vrijdagavond niet ineens een hele trukendoos uit de kast te halen om zin te krijgen.

 • Je geniet weer van jullie seksleven en van je pleasure. Het geeft je ontspanning, nieuwe energie en plezier.

 • Ik kan nog eindeloos doorgaan met het opnoemen van redenen waarom je je seksleven wilt verbeteren.. maar is het nodig? Als je tot hier hebt doorgelezen, voel je denk ik zelf al hoe fijn het is als je vaker zou verlangen naar een spannende avond in de slaapkamer. Of in de keuken, of op de bank.. 

Volgens mij zijn we het erover eens dat een goed seksleven essentieel is voor je relatie.

En dat begint bij jou.
Bij jouw verlangen.
En jouw zin.

Dus waarom zou je jezelf daar nog langer bij vandaan houden?

Claim je pleasure.

Binnenkort kun je je inschrijven voor Pleasure Boost.

Nieuwsgierig naar deze online cursus?

Laat hieronder even weten hoe ik je kan bereiken. Je blijft dan op de hoogte van Pleasure Boost en School of Pleasure.

Ik laat het je meteen weten als je je kunt inschrijven!

 

Yes, vertel me meer: