Meer zin & verlangen in 7 weken

Meer zin & verlangen in 7 weken

Claim je pleasure

Laten we er niet omheen draaien: een goed seksleven is wat je wil. Omdat het geweldig is, omdat het leuk is én omdat het superbelangrijk is voor je relatie. 

Maar… dan is het natuurlijk wel zo fijn als je weet waar je zin van krijgt. En hoe je je verlangen meer kunt gaan voelen. Zodat je ’s avonds niet alleen maar wil Netflixen of slapen, maar óók gewoon weer zin hebt in een vrijpartij.

En dat is precies waar Pleasure Boost over gaat.

Het wordt weer leuk tussen de lakens

Herken jij jezelf hierin?

 • Je relatie is goed, maar de seks.. die is de laatste tijd nogal ingedut – en dat terwijl jullie stapelgek op elkaar zijn!

   

 • Aan het eind van de dag wil je gewoon op de bank liggen en daarna lekker slapen. Je hebt géén idee waar je de zin in seks dan nog vandaan zou moeten halen.

   

 • Je hoort steeds weer dat stemmetje in je achterhoofd dat zegt: ‘We moeten het nu écht weer een keer doen..’ Het is frustrerend en het knaagt. En het verpest de momenten waarop je juist even had willen ontspannen.

   

 • Boeken lezen, seksspeeltjes proberen, erover praten… Je hebt al van alles geprobeerd om de seks weer op de rit te krijgen. Soms werkt het even, maar daarna val je toch weer terug in ‘ik heb gewoon geen zin…’

   

 • Je weet dat je partner wel zin in jóu heeft en het is zo pijnlijk om ‘m steeds af te wijzen.. Waarom heeft hij wel zin en jij niet? Je vraagt je soms af of er iets mis is met je.. 

Kortom: dat ingestorte seksleven moet niet al te lang meer duren. Want je wéét dat er uiteindelijk altijd ‘gedoe’ van komt en dat het harstikke slecht is voor je relatie. 

Bovendien wil je ook gewoon zélf weer gaan genieten van jullie actie in de slaapkamer! 

Herkenbaar? Lees dan vooral even verder.

 

Met Pleasure Boost ga je jouw zin in seks weer aanzetten.

Je gaat eindelijk snappen hoe je libido werkt en wat je kunt doen om in de stemming te komen. Je gaat weer pleasure voelen!

Hoe zou dit voor je zijn?

 • Je relatie is niet alleen maar fijn, maar ook spannend – jullie genieten ook in de slaapkamer weer van elkaar. Je wíst wel dat jullie ook dáár een goed team zijn!

   

 • Je hebt overdag al zin in de spannende avond die jullie tegemoet gaan.. Je voelt nu al hoe fijn dat gaat worden. Misschien stuur je zelfs even een sexy appje als reminder.

   

 • Een avondje Netflixen? Dat is eindelijk écht relaxt. Nu jullie seksleven weer geweldig is, kun je ook weer ontspannen bankhangen. Glas wijn en een zak chips ernaast.. heerlijk.

   

 • Je weet waar je zin van krijgt, óók op de lange termijn. Een seksspeeltje af en toe is leuk, maar dan vooral als extraatje bij jullie toch al fijne seksleven.

   

 • Soms ben jij degene die het initiatief neemt. Je hebt weer plezier in seks en je geniet ervan pleasure te geven én te krijgen. 

En wat ook niet onbelangrijk is:

Doordat de seks weer terug is, worden jij en je partner een stuk closer samen. Je relatie voelt daardoor lichter, leuker en relaxter.

Jouw zin, jouw verlangen en jouw pleasure – in jullie relatie. 
Dat is waar Pleasure Boost over gaat.

In 7 weken ga je ontdekken hoe je sex drive werkt en wat je kunt doen om meer zin in seks te krijgen. Je gaat je seksleven de aandacht geven die het verdient en je gaat weer genieten van pleasure.

Je investering in jouw pleasure, verlangen en zin is slechts 247,- (of 2 keer 130,-) Dit is voor de hele cursus van zeven weken en dit zit er allemaal in:

7 MODULES
De online cursus bestaat uit zeven modules met in totaal
ruim 2,5 uur aan video waarin ik je leer hoe jij je zin in seks weer aanzet.

In elke module vind je een berg aan praktische informatie, tips en inspiratie om meer pleasure te ervaren. Ook geef ik je oefeningen om meteen toe te passen in je eigen seksleven.

E-MAILCOACHING
1-op-1 E-mailcoaching: elke week de mogelijkheid om me een vraag te stellen zodat je daarna met nog meer pleasure weer door kunt.

LIVE SESSIES
Twee online live sessies waarin we uitgebreider ingaan op de lessen en waarin ik je nog meer ga inspireren. Je kunt deze sessies (en al het andere in de cursus) altijd later terugkijken als dat je beter uitkomt.

OP JOUW MOMENT
Je kunt alle lessen achteraf terugkijken. Je hebt hiervoor zelfs na de cursus nog een maand de tijd. Meedoen waar en wanneer het jou uitkomt dus.

PLEASURE BOOST DAGBOEK
Dagboek om te printen en tijdens de cursus te gebruiken. Hiermee ga je je sex drive nog beter begrijpen en krijg je een goed beeld van wat jou zin geeft.

dagboek zin in seks

En dit is waarom je erbij wil zijn

Aan het eind van Pleasure Boost:

 

 • Weet je wat jij kunt doen je zin in seks terug te krijgen. Je weet ook wat je beter kunt vermijden. Je begrijpt hoe je libido werkt en waarom je nu soms (of vaak) liever gaat slapen dan nog aan een vrijpartij te beginnen.

   

 • Ben je af van het gepieker over jullie seksleven. Je hoeft niet meer naar antwoorden te zoeken op internet, in allerlei boeken of in gesprekken met vriendinnen.

   

 • Je ziet seks weer als iets leuks in plaats van een taak die je óók nog moet afvinken. 

   

 • Dagelijkse stress, onrust, drukte in je hoofd.. je weet nu hoe je ermee om kunt gaan, zodat het je seksleven niet meer in de weg hoeft te staan.

   

 • Je bent af van het schuldgevoel omdat je je partner steeds nee moet verkopen omdat je geen zin hebt in seks. Je weet nu hoe je dat kunt voorkomen.

   

 • Je snapt wat je kunt doen als je tóch een tijdje minder zin hebt; bijvoorbeeld door stress of drukte. Zo kun je voorkomen dat je wéér terechtkomt in die sleur.

   

 • Je kunt je verlangen naar seks makkelijker voelen – daardoor hoef je op vrijdagavond niet ineens een hele trukendoos uit de kast te halen om zin te krijgen.

   

 • Je geniet meer van jullie seksleven en van je pleasure. Het geeft je ontspanning, nieuwe energie en plezier.

   

 • Ik kan nog eindeloos doorgaan met het opnoemen van redenen waarom je je seksleven wilt verbeteren.. maar is het nodig? Als je tot hier hebt doorgelezen, voel je denk ik zelf al hoe fijn het is als je vaker zou verlangen naar een spannende avond in de slaapkamer. Of in de keuken, of op de bank.. 

dit zit er in de lessen

Week 1 – Breng de pleasure terug

Seks in een lange relatie, hoe krijg je meer zin in seks, ga je verlangen weer voelen 

Week 2 – Wie ben jij in de slaapkamer

Hoe zie je jezelf, wie wil je zijn tussen de lakens, laat de sexy tijger in jezelf weer vrij

Week 3 – Zo werkt je sex drive

Wat voor sekstype ben je, wat werkt voor jou in de slaapkamer, begrijp hoe jouw sex drive werkt

Week 4 – Voel je sexy en verleidelijk

Versterk je zelfvertrouwen, breng jezelf in de stemming voor seks, genieten van self pleasure

Week 5 – Stress en andere stoorzenders

Voorkom dat stress je seksleven verpest + beter omgaan met pleasure killers in je leven

Week 6 – De betere sekspraat

Praten over seks met je partner, hoe zeg je wat je wel en niet lekker vindt, elkaar begrijpen in bed

Week 7 – Hou die pleasure vast

Hou je seksleven leuk op de lange termijn, hoe voorkom je dat de seks opnieuw indut, jouw verlangen uitgestippeld

SNCI3958

over mij

Ik ben Heleen van Roon en ik leer jou als ambitieuze vrouw hoe je de seks terugkrijgt in je relatie. Ik laat je zien hoe je die sexy tijger in jezelf wakker maakt zodat je meer zin in seks krijgt. Daardoor wordt je relatie een stuk leuker. In de slaapkamer én erbuiten.

Inmiddels ben ik ruim 20 jaar samen met mijn man Erik. We hebben een gezin, een huis en we zijn allebei druk met ons werk.

En natúúrlijk weet ik daarom ook dat het een uitdaging kan zijn om je seksleven leuk te houden. Ik kan me nog goed herinneren dat mijn verlangen zelfs zó ver was weggezakt dat ik me afvroeg of het ooit nog wel terug zou komen.

Dat is nu gelukkig weer helemaal in orde. 🙂 Ik heb in de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd over relaties en over hoe seks werkt. Ik vind het een fantastisch onderwerp om over te praten en ik wil niets liever dan jou ook laten ervaren dat je óók in een lange relatie je zin en verlangen kunt blijven voelen!  

Dus laten we er niet omheen draaien:

Een goed seksleven essentieel is voor je relatie.

En dat begint bij jou.
Bij jouw verlangen.
En jouw zin.

Dus waarom zou je jezelf daar nog langer bij vandaan houden?

Claim je pleasure. Ga weer genieten van zin en verlangen in je relatie. Ik zie je vanaf 27 november bij Pleasure Boost!

Reken in op ongeveer 30 – 45 minuten per les. Daarnaast zijn er 2 live sessies en kun je gebruikmaken van e-mailcoaching. Je kunt alles altijd achteraf terugkijken wanneer het jou uitkomt.

Ja, je kunt in twee termijnen betalen.

Ja, maar ik weet nu nog niet wanneer dat is. En omdat ik mijn cursussen altijd blijf verbeteren, gaat een volgende keer waarschijnlijk de prijs omhoog. Dus als ik jou was, zou ik daar niet op wachten. 

Je hebt natuurlijk tijdens Pleasure Boost toegang, maar ook erna: je hebt dan nog minimaal een maand toegang.

Deze cursus is gemaakt zodat je ‘m zelfstandig kunt doen. Je hebt je partner er dus niet voor nodig. Behalve dan natuurlijk als je een spannende avond met z’n tweeën van plan bent. Dat zou zomaar kunnen gebeuren als je deze cursus gaat volgen 😉